Tillagd i varukorgen

Vi älskar havet

Oavsett om du är ute efter avkoppling eller spänning, finns det något för alla längs Sveriges kust.

HavetSverige är känt för sin fantastiska natur och långa kustlinje, vilket gör det till ett perfekt resmål för den som söker äventyr på stränderna. Här är några tips på stränder i Sverige som erbjuder både skönhet och äventyr.

Gotland - Tofta Strand: Gotland är känt för sina fantastiska stränder och Tofta är inget undantag. Här kan du njuta av långa sandstränder perfekta för solbad, men också för surfing och andra vattensporter, vilket gör det till ett äventyrligt val för den aktiva besökaren.


Öland - Böda Sand: På Ölands norra del ligger Böda Sand, en av Sveriges längsta sandstränder. Området är perfekt för den som vill kombinera sol och bad med vandring i de närbelägna naturreservaten.


Skåne - Sandhammaren: Sandhammaren är känt för att vara en av Sveriges vackraste stränder med fin vit sand och klart vatten. Här kan du också hitta äventyr i form av kitesurfing och andra vattensporter, samt vackra vandringsleder i närheten.


Bohuslän - Smögen: Smögen erbjuder inte bara klippbad utan också äventyrliga aktiviteter som dykning och fiske. Den berömda Smögenbryggan är också värd ett besök för den som är intresserad av livlig sommaratmosfär och färgglada sjöbodar.


Höga Kusten - Skuleskogen Nationalpark: För ett annorlunda strandäventyr, besök Skuleskogen Nationalpark i Höga Kusten. Här kan du vandra längs med kusten, uppleva dramatiska klippor och bada i både sötvatten och saltvatten.


Västkusten - Tylösand: Tylösand är känt för sin långa sandstrand, livliga sommarscen och utmärkta faciliteter för den som vill prova på vindsurfing eller spela beachvolley.


Dessa stränder erbjuder inte bara vackra vyer och möjligheter till bad, utan också äventyr i form av vattensporter, vandring och upptäcktsfärder i den omgivande naturen. Oavsett om du är ute efter avkoppling eller spänning, finns det något för alla längs Sveriges kust.


Kläder för dagar på stranden

Se alla produkter

Sale

Nåtö Linneshorts

2 färger

1 599 SEK

1 119 SEK

2 färger

Sale

Oversize

Slätön Linneskjorta

4 färger

1 699 SEK

1 019 SEK

4 färger

Sale

Bea linneklänning

4 färger

1 999 SEK

1 399 SEK

4 färger

Regular

Linö Linneskjorta

6 färger

1 499 SEK

6 färger

Mörtö T-shirt

3 färger

699 SEK

3 färger

Stickat i Sverige

Ekologisk

GOTS

Sale

Vässarö Linne Tencel Shorts

1 299 SEK

909 SEK

Tencel

Sale

Beatrice Randig Klänning

2 färger

1 699 SEK

1 019 SEK

2 färger

Sale

Isabella Linneblus

3 färger

1 299 SEK

650 SEK

3 färger

Brämö Jersey Shorts Blå

2 färger

1 199 SEK

2 färger

Stickat i Sverige

Ekologisk

GOTS