Tillagd i varukorgen

Stickat

Stickade plagg är och har alltid varit synonymt med Boomerang och vår värld. Inspirationen kommer från skärgården, en vackert vindpinad plats omgiven av hav. Boomerangs filosofi om hållbarhet, och naturens kretslopp är en stor del av känslan i vår stickade kollektion.

HållbarhetBoomerangs filosofi om hållbarhet, och naturens kretslopp är den stor del av känslan i vår stickade kollektion. Plagg som är tillverkade av naturliga material och med stor omsorg gör att de håller såväl färg som passform genom många skärgårdssomrar och vintrar.

Stickade plagg är och har alltid varit synonymt med Boomerang och vår värld. Inspirationen kommer från skärgården, en vackert vindpinad plats omgiven av hav.

För visst är det en speciell känsla att bära plagg som väcker minnen och bär på din alldeles egen historia?

Våra stickade plagg har utvecklats och uppdaterats över åren och dess olika säsonger. Känslan och omsorg om kvalitet och hållbarhet är densamma, men teknologin ger möjligheter att utveckla plagg med ännu bättre material och funktion. Även om detaljer utvecklas är grundstilen och filosofin oförändrad sedan första kollektionen 1976.


Det största kvalitetsbeviset är att många av våra stickade plagg blir en del av Boomerang Effekten – vår hållbarhetsfilosofi som ger äldre kläder nytt liv som Boomerang Vintage.


Även om våra stickade plagg hela tiden utvecklas och nya modeller tillkommer så har de alla samma signifikativa Boomerang-uttryck och känsla. Vissa favoriter hittar du alltid i kollektionen, som exempelvis seglarranden.


Favoritmaterialen är bland annat återvunnen kashmir och värmande mix av bomull och ull. Våra stickade bomullsplagg är tillverkade i organisk bomull – ytterligare ett steg mot att bli än mer hållbara och visa respekt för jordens resurser.Stickade tröjor för henne

Se alla produkter

Stickade tröjor för honom

Se alla produkter