Tillagd i varukorgen

Skjortguide

Låt oss guida dig genom våra noggrant utvalda skjortmodeller och när de passar bäst

SkjortguideHos Boomerang vet vi att en skjorta inte bara är en skjorta. Det är en förlängning av din personlighet, ditt humör och situationen. Låt oss guida dig genom våra noggrant utvalda skjortmodeller och när de passar bäst.

Oxfordskjortan

En tidlös klassiker som aldrig går ur modet. Oxfordskjortan, med sin karakteristiska basketväv, är en mångsidig följeslagare som passar lika bra till kostym som till ett par välslitna jeans.


Poplinskjortan

Vår poplinskjorta är tillverkad i en slät och tät bomullsväv som ger en skarp finish. Perfekt för affärsmötet eller andra formella tillfällen där ett professionellt intryck är av yttersta vikt.


Linneskjortan

När temperaturen stiger är linneskjortan din bästa vän. Linne andas och absorberar fukt vilket gör den idealisk för sommarens varma dagar och kvällar.


Kortärmad Skjorta


Perfekt för sommarens varma dagar. Vår kortärmade skjorta kombinerar avslappnad elegans med komfort. Den passar utmärkt till semesterlooken eller en casual fredagsoutfit på kontoret.


Overshirten

Det perfekta mellanplagget för lager-på-lager-looken. Bär den öppen över en t-shirt för en avslappnad stil eller knäppt för en mer sammanhållen outfit.


Flaméskjortan

Flaméskjortan, med sin unika textur och mjuka känsla, lägger till en dimension av intresse till din outfit. Den passar utmärkt för en avslappnad helglook.


Tencelskjortan

Tencel är ett hållbart material med en len känsla mot huden. Vår tencelskjorta är perfekt för den som söker en miljövänlig och samtidigt stilfull lösning.


Flanellskjortan

Den ultimata skjortan för kyliga dagar. Vår flanellskjorta är både varm och mjuk, och passar utmärkt för en avslappnad vinterlook eller som ett mysigt lager under en tjockare jacka.


Jeansskjortan

Jeansskjortan är en ikon inom casual mode. Den är otroligt mångsidig och kan stylas upp eller ner. Perfekt för helgens äventyr eller en casual dag på jobbet.


Varje skjorta i Boomerangs sortiment är tillverkad med omsorg och hållbarhet i åtanke. Vi väljer material och metoder som minskar vår påverkan på miljön och ger dig en produkt som inte bara ser bra ut, utan också känns bra att bära, både fysiskt och etiskt. Hos Boomerang hittar du skjortan som passar just ditt liv och din stil.