Tillagd i varukorgen

Poplin

- 100% Ekologisk Bomull

100% ekologisk bomullPoplin, en väv som är lika tidlös som den är mångsidig, har en särskild plats i modevärlden och i våra hjärtan. Ursprungligen framställd av silke och ull, har detta material genomgått en evolution för att idag oftast bestå av 100% bomull. Det som gör poplin så omtyckt är dess distinkta ribbade textur och lätthet, vilket ger tyget en slät, jämn och behaglig känsla mot huden.

Poplin kännetecknas av dess unika vävning, där tunnare trådar vävs tätt tillsammans i varpen medan en tjockare tråd används i inslaget. Denna teknik skapar ett starkt, hållbart tyg som ändå känns lätt och luftigt – perfekt för allt från vardagliga skjortor till lyxiga klänningar. Den släta ytan reflekterar ljus på ett subtilt sätt, vilket ger plagg en diskret lyster och en känsla av sofistikation.


I vår strävan efter hållbarhet och kvalitet väljer vi på Boomerang att använda ekologisk bomull i vår poplin. Detta val återspeglar vår tro på ansvarsfull produktion och vårt engagemang för miljön. Genom att välja ekologisk bomull minskar vi vår påverkan på jorden och säkerställer att våra kunder får produkter som inte bara är vackra utan även gjorda med omsorg och hänsyn till vår planet.


Dam

Se alla produkter