Tillagd i varukorgen

Pikétröjan

Ett basplagg vi älskar

TillverkningVarje pikétröja i vår kollektion är noggrant stickad i Sverige, en hyllning till vårt svenska arv och hantverksskicklighet som vi är oerhört stolta över.

Detta lokala tillverkningssätt inte bara stödjer svensk industri utan garanterar också en överlägsen produktkvalitet och minskar miljöpåverkan genom kortare transportvägar.


En signifikant detalj som gör våra pikétröjor unika är den handmålade Boomerangknappen, en symbol för vårt varumärkes omsorg om detaljer och kvalitet. Denna knapp, som tillverkas i en familjeägd fabrik i Portugal, målas för hand i nio steg och har varit en ikonisk del av vår design sedan starten. 


Pikétröjan i sig är speciell på många sätt. Dess design är både funktionell och stilfull, med en klassisk kragen och knäppningen som tillåter för anpassad passform och stil. Det distinkta vävda mönstret ger inte bara textur utan också en hållbar struktur som står emot slitage och behåller formen över tid.


Våra pikétröjor har varit en del av Boomerangs kollektion sedan begynnelsen, vilket vittnar om deras tidlösa popularitet och relevans. Genom att kontinuerligt förbättra och förfina designen, samtidigt som vi bevarar dess klassiska utseende och känsla, har vi lyckats skapa en pikétröja som inte bara är en modeikon. Utan också ett smart och hållbart val skapad med omsorg och precision, avsedd att bäras och älskas under många år framöver.


Herr

Se alla produkter