Leverans

Leverans

Boomerang AB tar emot och levererar alla beställningar i den ordning de kommer in till oss. Din order levereras med ditt valda fraktalternativ till önskat ombud. Normalt får du dina varor mellan 1-2 vardagar efter det att vi har mottagit din beställning.

Vi hjälper gärna till med presentinslagning. Det enda du behöver göra är att kryssa i ”Presentinslagning” i kassan.

Fraktalternativen beror på var i landet du bor. Vi samarbetar med Postnord, Airmee och Schenker. Ange ditt postnummer i kassan för att få se de fraktalternativ som är möjliga för dig.

Frakt
Vid köp över 400 kr bjuder vi på fraktkostnaden.

Transportskador

Alla försändelser som skickas från Boomerang AB till dig är försäkrade. Om du upptäcker en skada på paketet innan du öppnar det vill vi att du kontaktar vår kundservice omgående.

Outlösta paket

Om en beställning inte hämtas ut eller kvitteras ut i tid samt om en försändelse återsänds till Boomerang AB på grund av att felaktig adress har angivits debiterar vi 100 SEK som ersättning för frakt, hantering samt övriga omkostnader. Vid retur från utlandet betalar kunden alla fraktkostnader för försändelsen plus 100 SEK som ersättning för hantering och övriga omkostnader.

Force Majure

Boomerang AB är befriat från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl.a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof. I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad och produkter negativt, t. ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsätts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.

Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Mer information ›

OK, jag godkänner det