Tillagd i varukorgen

/

/

/

Bolmsö Randig Långärmad T-shirt

719 SEK

1 199 SEK

Ekologisk

GOTS

Stickat i Sverige

Den randiga t-shirten Bolmsö med lång ärm återvänder som en omtyckt klassiker, nu stolt stickad i Sverige. Tröjan är tillverkad av ekologisk bomull som har en mjuk och behaglig känsla mot huden. Tröjans design är enkel och rak. Ett distinkt inslag är den broderade Boomerang-loggan som pryder vänster ärm. Genom att avstå från traditionella muddar och istället välja en subtil båtringning, framhävs tröjans minimalistiska och handgjorda karaktär. Bolmsö är en mångsidig tröja, perfekt för användning genom alla årstider, och ett plagg att värna om och bära med glädje under många år. Tröjan är orange i botten och har vita ränder.

Passform

Regular

Material

100% Ekologisk Bomull

Frågor

Kundservice

Sale

Färg:

Orange

Välj storlek

Hjälp att hitta din storlek?

Betala med Klarna & Swish

Fri frakt över 1500 SEK

Leverans inom 3 vardagar


Erbjudandet ARKIV gäller endast färgerna: Black, Orange och Port Red

Den randiga t-shirten Bolmsö med lång ärm återvänder som en omtyckt klassiker, nu stolt stickad i Sverige.

Tröjan är tillverkad av ekologisk bomull som har en mjuk och behaglig känsla mot huden. Tröjans design är enkel och rak. Ett distinkt inslag är den broderade Boomerang-loggan som pryder vänster ärm.

Genom att avstå från traditionella muddar och istället välja en subtil båtringning, framhävs tröjans minimalistiska och handgjorda karaktär. Bolmsö är en mångsidig tröja, perfekt för användning genom alla årstider, och ett plagg att värna om och bära med glädje under många år.

Produktdetaljer

Stickad i Sverige

Visste du att en tredjedel av vår kollektion stickas i Sverige? Förutom att närheten mellan idé och produktion bidrar till snabba och korta transporter som är bra i en miljösynpunkt så skapar även vår Sverigeproduktion möjlighet till fullständig transparens och småskaliga produktioner med kvalitéfokus. Närproducerat på riktigt.

Läs här

Ekologisk bomull

Den ekologiska bomullen i våra kläder kännetecknas av sin höga täthet, vilket gör den exceptionellt slitstark och hållbar. Samtidigt är den mjuk och behaglig mot huden, vilket säkerställer att våra plagg inte bara är bra för miljön, utan också för dig som bär dem.

Fler produkter att upptäcka

Askö Sweatshirt

2 färger

1 499 SEK

2 färger

Stickat i Sverige

Ekologisk

GOTS

Bolmsö Randig Långärmad T-shirt

5 färger

1 199 SEK

5 färger

Stickat i Sverige

Ekologisk

GOTS

Fårö Kabelstickad Tröja

2 färger

2 999 SEK

2 färger

Tillverkad i Sverige

Regular

Linö Linneskjorta

6 färger

1 499 SEK

6 färger

Bolmsö 

Den randiga t-shirten Bolmsö med lång ärm återvänder som en omtyckt klassiker, nu stolt stickad i Sverige.


Upptäck

BetydelseGOTS står för Global Organic Textile Standard och är en internationell miljömärkning för ekologiska textilier. Eftersom märkningen är internationell spelar det ingen roll i vilket land produkten är tillverkad – samtliga produkter måste alltid uppfylla samma kriterier.