BOOMERANG-PIKÉN

Pikétröjan är säsong efter säsong ett av Boomerangs mest populära plagg. Det inspirerar oss att hela tiden addera nya modeller till kollektionen. Plagget har sina rötter i sportvärlden – ett arv som märks än idag, även om den moderna pikétröjan snarare är utpräglat casual. Pikétröjan är välklädd – utan att vara uppklädd.
Och avslappnad, utan att vara nerklädd. Precis så som vi gillar det.

ANVÄNDBAR KLASSIKER

Boomerangs klassiska pikétröja är tillverkade av fina bomullstrådar som vävs samman. Tekniken ger plagget både lätthet och struktur så att det är behagligt att bära i alla väder och klimat. De v-formade sidslitsarna med förstärkta sömmar adderar till komfortkänslan, men också till passformen. Vår pikétröja finns i två modeller: Classic med en rakare, klassik passform samt Slim-fit med lite stretch som ger en smalare silhuett.

TIDLÖS, I STIL OCH KVALITET

Pikétröjan har ett tidlöst uttryck och är användbar i så många olika sammanhang beroende på vad den kombineras med. Dessutom är den lika snygg både på honom och henne – oavsett ålder. Den diskret broderade Boomerang-loggan på bröstet är ett kvalitetsmärke som vittnar om att detta plagg även är tidlöst i kvalitet.

Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Mer information ›

OK, jag godkänner det