Tillagd i varukorgen

/

/

/

Leonie Randig Bomullströja

1 299 SEK

1 999 SEK

Ekologisk

Den randige stickade tröjan Leonie med båtringad hals och broderad Boomerang-logga på vänster ärm. Tröjan är offwhite i botten och har mörkblå ränder. Tröjan är ribbstickad i mjuk ekologisk bomull som är spunnet hos ett italienskt väveri. Tröjan har ett rakt tröjslut som gör att den är perfekt att bära som ett lager-på-lager plagg över en skjorta eller klänning hela året.

Passform

Regular

Material

100% Ekologisk Bomull

Frågor

Kundservice

Sale

Färg:

Offwhite

Välj storlek

Hjälp att hitta din storlek?

Betala med Klarna & Swish

Fri frakt över 1500 SEK

Leverans inom 3 vardagar


Den randige stickade tröjan Leonie med båtringad hals och broderad Boomerang-logga på vänster ärm.

Tröjan är ribbstickad i mjuk ekologisk bomull som är spunnet hos ett italienskt väveri. Tröjan har ett rakt tröjslut som gör att den är perfekt att bära som ett lager-på-lager plagg över en skjorta eller klänning hela året.

Produktdetaljer

Ekologisk Bomull

Den ekologiska bomullen i våra kläder kännetecknas av sin höga täthet, vilket gör den exceptionellt slitstark och hållbar. Samtidigt är den mjuk och behaglig mot huden, vilket säkerställer att våra plagg inte bara är bra för miljön, utan också för dig som bär dem.

Läs här

Stickat

Stickade plagg är och har alltid varit synonymt med Boomerang och vår värld. Inspirationen kommer från skärgården, en vackert vindpinad plats omgiven av hav. Boomerangs filosofi om hållbarhet, och naturens kretslopp är den stor del av känslan i vår stickade kollektion.

Fler produkter att upptäcka

Regular

Linö Linneskjorta

7 färger

1 499 SEK

7 färger

Oversize

Slätön Linneskjorta

4 färger

1 699 SEK

4 färger

Käringön Linne

4 färger

599 SEK

4 färger

Stickat i Sverige

Ekologisk

GOTS

Oversize

Rindö Poplinskjorta

3 färger

1 499 SEK

3 färger

Ekologisk

HållbarhetBoomerangs filosofi om hållbarhet, och naturens kretslopp är den stor del av känslan i vår stickade kollektion. Plagg som är tillverkade av naturliga material och med stor omsorg gör att de håller såväl färg som passform genom många skärgårdssomrar och vintrar.