Tillagd i varukorgen

/

/

/

Ingarö T-shirt Randig

699 SEK

Ekologisk

GOTS

Stickat i Sverige

Ingarö randig svensk stickad t-shirt är något vi är lite extra stolt över på Boomerang. Äntligen finns vår klassiska t-shirt med material som är stickad i Sverige. T-shirten är tillverkad i en något tjockare och stadigare bomulls kvalité i 100% ekologisk bomull. Halsringningen har en bredare ribbning i kontrastfärg och höger axel har en Boomerang-logga broderad. Tröjan är vit i botten och den har mörkblå ränder.

Passform

Regular

Material

100% Ekologisk Bomull

Frågor

Kundservice

Välj storlek

Hjälp att hitta din storlek?

Betala med Klarna & Swish

Fri frakt över 1500 SEK

Leverans inom 3 vardagar


Ingarö randig svensk stickad t-shirt är något vi är lite extra stolt över på Boomerang. Äntligen finns vår klassiska t-shirt med material som är stickad i Sverige. T-shirten är tillverkad i en något tjockare och stadigare bomulls kvalité i 100% ekologisk bomull. Halsringningen har en bredare ribbning i kontrastfärg och höger axel har en Boomerang-logga broderad.

Produktdetaljer

Stickad i Sverige

Visste du att en tredjedel av vår kollektion stickas i Sverige? Förutom att närheten mellan idé och produktion bidrar till snabba och korta transporter som är bra i en miljösynpunkt så skapar även vår Sverigeproduktion möjlighet till fullständig transparens och småskaliga produktioner med kvalitéfokus. Närproducerat på riktigt.

Läs här

Ekologisk bomull

Den ekologiska bomullen i våra kläder kännetecknas av sin höga täthet, vilket gör den exceptionellt slitstark och hållbar. Samtidigt är den mjuk och behaglig mot huden, vilket säkerställer att våra plagg inte bara är bra för miljön, utan också för dig som bär dem.

Fler produkter att upptäcka

Askö Sweatshirt

2 färger

1 499 SEK

2 färger

Stickat i Sverige

Ekologisk

GOTS

Bolmsö Randig Långärmad T-shirt

5 färger

1 199 SEK

5 färger

Stickat i Sverige

Ekologisk

GOTS

Fårö Kabelstickad Tröja

2 färger

2 999 SEK

2 färger

Tillverkad i Sverige

Regular

Linö Linneskjorta

7 färger

1 499 SEK

7 färger

Bolmsö 

Den randiga t-shirten Bolmsö med lång ärm återvänder som en omtyckt klassiker, nu stolt stickad i Sverige.


Upptäck

BetydelseGOTS står för Global Organic Textile Standard och är en internationell miljömärkning för ekologiska textilier. Eftersom märkningen är internationell spelar det ingen roll i vilket land produkten är tillverkad – samtliga produkter måste alltid uppfylla samma kriterier.