CHINOS

Alla våra chinos präglas av samma självklara enkelhet som är synonym med hela vår designfilosofi. Varje vår- och höstsäsong är vi glada och stolta över att kunna lansera nya modeller med ännu bättre passform och nya fina och smarta detaljer. Chinos är på alla sätt välklätt utan att vara uppklätt och ledigt utan att vara nerklätt.

SMÅ DETALJER, STOR SKILLNAD

Vårens chinos tillverkas i lättare och tunnare bomullspoplin medan höstens byxor har en något kraftigare twill med lite stretch. Gemensamt för alla säsonger och årstider är dock detaljerna som skiljer dem från mängden av chinos där ute. Fickfodret kommer exempelvis från äldre Boomerang-plagg som fått nytt liv genom Boomerang Effekten. Knappar och dragkedja har en diskret Boomerang-logga och resår är och midjan är utvecklade för bästa komfort. Varje byxa är dessutom färgad och tvättad individuellt, så att varje plagg blir helt unikt. Fast det viktigaste av allt är passformen: byxorna ska sitta snyggt, vara komfortabla och ha den rätta känslan. Prova ett par Boomerang-chinos så vet du vad vi menar.

TIDLÖS PERFEKTION

Boomerangs chinos är ett perfekt exempel på att tidlösa och klassiska plagg som utvecklats över decennier har en stil och känsla som gör de till ikon-plagg. Chinos har som många andra plagg sitt ursprung i de militära, där det funktionella varit ett viktigt inslag. Historien om chinos sträcker sig ändra tillbaka till slutet av 1800-talet. Vi på Boomerang för traditionen vidare genom att ta något som redan var bra – och sedan göra det ännu bättre genom att addera kunskap, passion och kärlek.

Sortera

Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Mer information ›

OK, jag godkänner det